Σχετικά με εμάς

Η "ΝΑΝΑ Α.Ε." ξεκίνησε το 1966 αναβαθμίζοντας το γυναικείο πουκάμισο καθώς και όλη τη γυναικεία γκάμα και από τότε μέχρι σήμερα η συνέπεια και το πάθος για την τελειότητα την έφεραν δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της Ευρώπης. Από το 1981 έως και σήμερα ο PIERRE GARDIN επιλέγει την "ΝΑΝΑ" για μια συνεργασία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Επίσης, η Γαλλία, η Ελβετία, η Γερμανία και η Αυστρία, χώρες με εξαιρετική παράδοση στο γυναικείο ρούχο, είναι τέσσερις από τις ευρωπαϊκές χώρες που εισάγουν ρούχα από την collection  "ΝΑΝΑ".  


Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι η κατάκτηση του χρυσού ευρωπαϊκού μεταλλίου εξαγωγών για την αισθητική και την ποιότητα των προϊόντων της και για την επαγγελματική της συνέπεια, καθώς και άλλα τρία επιπλέον μετάλλια το 2004, 2007 & 2010. Την επόμενη χρονιά της υπομένεται και το Διεθνές Βραβείο Εμπορικής Ποιότητας. Από το 2000 η ποιότητα της εταιρείας πιστοποιείται με το ISO 9001:2008.


Όλες αυτές οι υψηλές διακρίσεις είναι η επιβράβευση προσπαθειών χρόνων αλλά και διαρκούς έρευνας και αναζήτησης σε συνεργασία με άξιους συνεργάτες και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.


Αυτή τη στιγμή η "ΝΑΝΑ Α.Ε." έχει ειδικά τμήματα έρευνας και σχεδιασμού σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής καθώς και στην Ιαπωνία. Στόχος της "ΝΑΝΑ Α.Ε." είναι η διαρκής βελτίωση των υλικών, του τεχνολογικού εξοπλισμού και η συνεχής παρακολούθηση της εξέλιξης της παγκόσμιας μόδας. Γι' αυτό τα υφάσματα που χρησιμοποιεί κατ' αποκλειστικότητα η "ΝΑΝΑ" είναι από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους: TISSUS COUTURE, MIROGLIO, VERHESS, ALBA LA SOURCE, EMMANUEL LANG, ROANNAIS, SEGELINI, MONTI, I.T.M., MANTEGO STEHLI, GETZNER, GIRMES SANKYO SEIKO. Επίσης ο εξοπλισμός της είναι υπερσύγχρονος και μάλιστα από τους πιο εξελιγμένους της Ευρώπης.